XIII. Rallye HV – Vysočina 2006

Tradiční akce, pořádaná Veterán Praga Car Clubem Brno, se odehrála poslední květnový víkend v malebném prostředí Vysočiny, v okolí Nového Města na Moravě a Bystřice nad Pernštejnem. Soutěž je určena pro vozidla vyrobená do roku 1955, nicméně shovívaví pořadatelé nad mladším ročníkem přimhouří oko.Jede se, jako vždy, dle šipkového itineráře a na trati se plní úkoly, které prověří znalosti posádky jak z historie motorismu tak ze všeobecné znalosti přírodních a kulturních památek Vysočiny.  Akce je na celý víkend a tak je v programu pamatováno na celou rodinu. Sobotní večer je věnován společenské zábavě a tanci.

XIII. Rallye HV - Vysočina 2006

Letošní ročník byl obohacen o soutěž elegance na náměstí v Bystřici, na stejném místě, na kterém při soutěži elegance při Classic Car Weekendu 2005 rozhoupali v rytmu rock and rollu The Fireballs improvizované mobilní podium – Tatru F. Proseckého.

Účast vozidel v letošním ročníku byla malinko poznamenána nepřízní počasí, to ale nemění nic na faktu, že jde o jednu z nejlépe připravených a organizovaných akcí.

Redakce