Škoda 1101 Tudor – renovace cabria na Sri Lance

Dnes do redakce dorazila následující e-mail od našeho člena, p. Maheshe, ze Sri Lanky. Právě se zabývá renovací svého DRUHÉHO Tudora cabrio a chtěl se s námi podělit o několik zážitků z této, jak sami uznáte asi dost náročné, renovace. O prvním voze se dočtete v jeho předchozí reportáži ze 7.2.06.

Škoda 1101 Tudor - renovace cabria na Sri Lance

 Zdravím Vás, přátelé v CCK !

Jak už víte, jeden Tudor už je delší dobu v provozu a těší se veliké oblibě našich zákazníků. Přikládám několik fotek našeho druhého Tudora, který právě prochází kompletní renovací. Stejně jako u prvního vozu, většina drobných částí na karoserii musela být ručně vyrobena, jelikož byla značně zkorodována a víceméně nepoužitelná.

Na fotkách je vůz zachycen jak před tak i po laku. Nyní jsme ve fázi zpětného přidělávání všech těchto dílů na karoserii. Přestože máme již zkušenosti z předchozí renovace, musím přiznat, že celý projekt nám trvá déle než jsme očekávali, jelikož naši mechanici jsou zaneprázdněni především údržbou našich komerčních vozů. Zastáváme však názor, že je lepší renovaci udělat třeba sice o něco pomaleji, ale precizně.

Pošlu opět další foto jakmile se projekt posune zase o něco dále.  Zatím Vás tedy od nás ze Sri Lanky srdečně zdravíme a přesto, že Vás očekává zima věříme, že nebudete zahálet a na jaře přibude několik dalších krásných veteránů.

Mahesh a Milindu Mallawaratchie, Sri Lanka