Jarní Motortechna 2007

Domnívali jsme se, že letošní teplé počasí a velikonoční svátky se silně odrazí na jarní Motortechně, ale kdepak. Zájem byl veliký, účast taktéž. Ne nadarmo byla Motortechna vyhlášena ve své kategorii nejlepší akcí roku.

Nikde nenajdete zázemí na alespoň srovnatelné úrovni jaké poskytují BVV. Perfektní pořadatelská služba zvládá nápor bez front a zdržení, k dispozici jsou rozlehlé parkovací plochy, nikde se nebrodíte blátem atp.

Jarní Motortechna 2007

Obchodníci nabízejí tuny náhradních dílů převážně ve stáncích na volných plochách. Výrobci replik a renovační dílny mají své stánky v pavilonu, v dalším pavilonu je pak již tradiční výstava historických vozidel s prezentací klubů, muzeí i jednotlivých sběratelů.

Ukazuje se, že o tuto výstavu je stále větší zájem a není divu, takovou kolekci Zetek a motocyklů Ariel nikde jinde neuvidíte. Bonbonkem byla premiéra naprosto unikátního vozu zn. Wikov.

Jarní Motortechna 2007

S Nanukem, motorovou koloběžkou Šístek, fiátky či Tatrou 700 a s velmi pěkně renovovaným Š 1202 jsme se neztratili a ostudu nedělal ani unikátně zachovalý Trabuár P. Kumhala. Termín další Motortechny je 20.10.2007

Redakce

Jarní Motortechna 2007