Poděkování Shepherdovi

Vébor CCK chce tímto poděkovat a vyjádřit uznání Carlovi, alias Shepherdovi, za obětavost, s jakou pro nás vytvořil a dlouhá léta udržoval naše první webové stránky. Děkujeme o to víc, že tak činil naprosto nezištně, jen z čistého fandovství a kamarádství.

old_web_01

V době vzniku, byly původní webové stránky více než dostačující a svůj účel s přehledem splnily. Jenže postupem času, jak přibývalo příspěvků a zejména článků v našem Magazínu, jsme začali pociťovat, že struktura stránek je nám poněkud těsná. Po delších debatách jsme usoudili, že pouhá úprava a rozšíření stávajícího systému nepomůže a tak padlo rozhodnutí pro výstavbu zcela nových stránek tzv. „na zelené louce“.

Ty nám nyní přináší propracovaný redakční systém, umožňující pohodlnou editaci článků a pokročilou práci s fotkami. Nedílnou součástí nynějších stránek je i nové strukturované fórum.

old_web_02

Na naše první webové stránky budeme zajisté dlouho vzpomínat, tak, jako se vzpomíná na první lásku. Umožnily CCK vstoupit do kyberprostoru a úspěšně v něm zakotvit. Prožili jsme s nimi mnoho pěkného. Nyní zůstanou jen v našich nostalgických vzpomínkách.

Takže Carlo, ještě jednou veliké díky za celou Tvou dosavadní velkou práci. Opravdu si toho velmi ceníme, jelikož dobře víme, zač je toho loket. Věříme, že nám nebudeš mít přechod na nový systém za zlé. Ty jsi nám otevřel dveře do sítě sítí. Je tak na co navazovat a dále rozvíjet.

Díky!!!

Za Vébor CCK Albert