Tak já alespoň tím slovem.
Prvně chci poděkovat pořadatelům za skvělou akci. Soutěžní etapy vedly krásnou krajinou, často po neuvěřitelných cestičkách tak akorát pro jedno auto

. Obzvláště pro jednočlenné posádky byla navigace trasy značně obtížná, což se dalo řešit jízdou v koloně, ale ani to nezaručovalo absenci bloudění. Prostě paráda. Občasné dešťové přeháňky nebývalé intenzity mi nijak nepokazily dobrou náladu z akce. Je to asi těžké zvolit délku tratě tak aby byla akorát, ale tentokrát mi přišla až moc dlouhá. Jediné, co jsem během závodu stihnul navíc mimo itinerář byl oběd a spolupráci na odstranění několika drobných závad na vozidlech naší čtyřvozé minikolony, která sestávala z vozů Spartak, Felicia, 1000MB a mého pohotovostního vozu 1202 STW. Na nic jiného nám nezbyl čas a museli jsme hrnout do cíle co to dalo, takže eMBéčko neustále nestíhalo

. I tak jsme byli v cíli až těsně před osmou hodinou večerní. Večer jsem si fajn popovídal s kamarády, co zůstali až do nedělního rána. Celkově sraz hodnotím jako velmi dobrý start do nadcházející sezóny a už se těším na další ročník

.