Právě je neděle 3. prosinec 2023, 14:50

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 21 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Novoroční schůze po výroční
PříspěvekNapsal: pondělí 2. březen 2015, 8:20 

A opět se na první stránce dozvídáme o schůzi 24.1. 2015 a já myslel že dle sdělení je schůze tuto středu 4.3.2015. myslím si že je to poslední schůze před Motortechnou, tak snad má vedení namyšleno co budeme vystavovat a budeme se tam domlouvat (další schůze je 2 dny před Motortechnou což už je asi pozdě!!) Není tedy ten drahý provoz webu zbytečný??

PříspěvekNapsal: pondělí 2. březen 2015, 16:26 

No to je každopádně na zvážení, můj názor znáte. Mě staré stránky nevadily. Od Alberta je hezké, že se chopil tehdejší JiříKovi iniciativy o novém webu, ale o tom co bude dál si rozhodněte, hlasovat umíte jak jste ukazali, tak že pokud se Vám web, který doposud stál CCK něco málo přes 7000 Kč nelíbí, holt si o něm musíte odhlasovat co dál, nebo být vděční za to co je a nebo vymyslet něco nového - pokud chcete šetřit levnějšího.
Jinak co se týká motortechny, zkuste tam něco vyrvat a zařídit, bylo by tuto tradici a spolupráci z VACem škoda přerušit. Já jsem expozici měl již namyšlenou. Akorát jsem chtěl upozornit, že mne bylo taktně od pořadatele Motortechny naznačeno, na adresu poslední expozice CCK, že stánky v pavilonu Z věnované klubům pokud nejsou komerční tj. neplatí se za ně VACu tj. slouží pouze k nekomerční prezentaci klubu nikoliv k prezentaci soukromé firmy. A že máme dodržovat pravidla vystavování. Jinak se expozice líbila.
Schůze se nezůčatním budu mimo ČR.

PříspěvekNapsal: úterý 3. březen 2015, 12:20 

Honzo, dej Albertovi čas :) je vidět, že na tom začal dělat.

PříspěvekNapsal: středa 4. březen 2015, 7:29 

Ale myslím si že by tam aspoň mělo být připomenutí dnešní schůze, pokud teda je?? Je nebo není?? Bude tam někdo?
A ještě drobný dotaz, jak se dostanu z diskuzního fóra zpět na stránky? nemůžu najít nikde ikonku.

PříspěvekNapsal: středa 4. březen 2015, 16:05 

Honzo, v aktualitách je od Martina jasně napsaný článek, kde stojí, že schůze budou probíhat pravidelně každou první středu v měsíci, pokud se nedohodneme na nějaké změně. Jelikož je dnes první středa v měsíci, tak se schůze koná! :) A to přesto, že dnes sirény nehoukaly a budou skrzevá Brod houkat až zítra. :roll: :roll: :D

Dál sis určitě všimnul upozornění o probíhajících pracech a úpravách webu. Velká část probíhajících úprav je v přímé návaznosti na to, o čem jsme spolu mluvili na výročce. Chce to ale ještě nějaký čas. Je potřeba upravit databáze, soubory skinů a plno dalších věcí. Takže vydrž, již se to blíží. :D Myslím, že před příští schůzí bys již mohl být spokojen. 8)

Ad přechod z fóra na web - máš dvě možnosti: buďto šipka zpět, nebo klikneš na příkaz CCK_web. Ten je úplně nahoře skoro uprostřed (první zleva v pravé skupině příkazů). ;)

PříspěvekNapsal: středa 4. březen 2015, 16:51 

Jenže až do teď vpravo svítilo o staré schůzi, které bylo podstatně výraznější!! jj ten cck web odkaz nahoře jsem našel nakonec, to jsem jen pro oči neviděl.

Já nemám nic proti webu, jen si myslím že buď by na první stránce měli zcela zmizet aktuality, nebo by měli být aktuální. Jinak proti tomu nic nemám (možná ta divná šedá nevýrazná)

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 21 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina