Právě je pondělí 4. prosinec 2023, 16:56

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Zápis do knihy přání a stížností
PříspěvekNapsal: úterý 19. srpen 2014, 9:10 

Alberte, rád bych tě požádal o alespoň občasnou kontrolu těchto stránek a to častěji než v intervalu jednou za půl roku. Pominu půl roku staré ,,aktuality" ale nevidím důvod proč mít v magazínu reklamy na viagry atp. Udělej s tím něco. Děkuji.

PříspěvekNapsal: čtvrtek 21. srpen 2014, 22:15 

Jirko, normálně sem chodím prakticky denně a spamy atp. likviduju. Teď jsem byl ale na dovolené, takže jsem se tomu pochopitelně nevěnoval. Bohužel zrovna v tu dobu přišel útok spam-robota, takže to tady nějakou dobu viselo. No a protože je léto (byť to podle počasí moc nevypadá) a prázdniny, čímž pádem je plno lidí pryč, nic se neděje a tak nejsou ani aktuality. Počítám, že od září se to zase rozjede.

PříspěvekNapsal: středa 3. září 2014, 9:55 

Tak , že o prázdninách se nic neděje nesouhlasím, bylo plno akci.... Je fakt, že o stránky se někdo musí starat.... a aspoň se ozvat. Jsem nespokojen.

PříspěvekNapsal: středa 3. září 2014, 10:26 

No tak když bylo o prázdninách plno akcí tak jsi o nich mohl informovat i sám, že ? Nevšiml jsem si.
Jinak ovšem Albert má pravdu v tom, že co se týče klubového života, tak se děje úplný h**** a není ani o čem informovat.

PříspěvekNapsal: středa 3. září 2014, 13:22 

No to není , když každý na každého čumí přes prsty....což mě mrzí.
Když se nikdo ani neozve....já jsem dycky všechny obvolával a výsledek = 0 , tak že už to radej nedělam....asi tak.
Viz. jarní motortechna....

PříspěvekNapsal: středa 3. září 2014, 15:36 

Hmmm... Dobrá výmluva.

PříspěvekNapsal: středa 3. září 2014, 19:59 

Jirko realita...kolikrat sem mlel pojdme na masec...nikdo, kolikrát sem mlel...du do holešova... nikdo, habrovany a plno dalších srazu, tak co. Holt všechno malo krutý nebo jen kolem komína tak co už.

PříspěvekNapsal: středa 15. červenec 2015, 5:32 

ahoj a jsem opět u stejného problému jako před půl rokem. Pokud se někdo podívá an naše stránky, máme tam na první stránce upozornění na akce, které již proběhly a dokonce v levém sloupci na akci na únor 2015!! To že jsou zastaveny testace se tam objevilo hned, že jsou opět obnoveny a je to jednodušší tam není!! Pokud nemáme člověka, který je schopen toto aktualizovat, ať je teda na první stránce nějaké neutrální stránka s obrázkem, znakem, základníma informacema o klubu, základníma informacema o normálních testacích a Eko testacích (odkaz) a to je vše. Protože pokud tam takto někdo náhodně otevře naše stránky, tak hned zase rychle zmizí a nebude tady nic hledat!

PříspěvekNapsal: pátek 24. červenec 2015, 10:28 

Ještě levý sloupec, pokud vím tak ekotestace jsou opět obnoveny atd. !!!

PříspěvekNapsal: středa 29. červenec 2015, 5:33 

Jsou toto ještě klubové stránky, nebo mrtvé stránky existujícího klubu, nebo mrtvé stránky neexistujícího klubu, nebo je to tady vlastně co a k čemu??

PříspěvekNapsal: středa 5. srpen 2015, 14:50 

Existuje ještě CCK Brno? Tady je mrtvo, ani nevíme jestli jsou o prázdninách schůze, asi jsem jedinej klub co nedělá ekotestace - viz první strana. Předseda klubu když dává rozhovory do televize tak se o klubu ani nezmíní? Dnes je první čtvrtek v měsíci!! Nejlíp klub fungoval když byl předseda Jirka Karásek, jakž takž fungoval když byl předseda Michal Olejko, ale od nového předsedy nic?? Stránky taky nefungují, diskuze nefunguje, funguje aspoň něco v klubu??

PříspěvekNapsal: čtvrtek 24. září 2015, 6:18 

A znovu tu píšu dotaz, je CCK klub ještě aktivní? Nikdo ru nediskutuje nikdo neodpovídá na dotazy, na první stránce je červnová schůze ještě, pozvánky na sraz v červenci a srpnu, přitom tento víkend je největší brněnská veteránská akce BRNO -SOBĚŠICE atd. Kolik platíme za web a jsem tak bohatý klub, že si můžeme dovolit platiti web, který po otevření někým cizím akorát odradí všechny návštěvníky od dalšího pátrání po existenci klubu. Nebo jsme uzavřená společnost jako hnutí Úsvit, které nepřijímá nové členy? :lol:
Pokud to správce webu nemíní udržovat, prosím dejme aspoň na první stránku nějaké univerzální texty a obrázky aby to aspoň neodrazovalo návštěvníky svým stářím stránek!
PS snad už mě třeba i admin nebo předseda odpoví na asi pátou podobnou připomínku.

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina