Skútrklub projížděl krasem

Borci z brněnského Skútrklubu uspořádali v sobotu 7.10.2006 podzimní projížďku okolím Brna, řekněme jako takovou malou tečku za letošní, velmi vydařenou, sezonou. Věštby televizních rosniček se nepotvrdily, ti co jim uvěřili a zůstali doma – mohli jen litovat, neb počasí bylo naprosto exkluzivní!

Skútrklub projížděl krasem

Sraz byl na benzínce u brněnského Boby centra. Po deváté hodině vyrazil malý konvojík parníků přes Soběšice směr Blansko.

Krásný, podzimní den, dal vyniknout přírodě a krajině Moravského krasu. Trasa jízdy byla velmi dobře promyšlená, s několika zastávkami na opravdu zajímavých místech. A tak jsem si, jedoucí na svém, čerstvě zrenovovaném oři, vychutnával pohled na všechny ty barevné skútříky, plující přede mnou po klikatých silničkách našeho Moravského krasu. Prostě NÁDHERA!

Skútrklub projížděl krasem

Musel jsem se, bohužel, předčasně odpojit a tak mně minuly ty ony věhlasné rybí speciality, podávané na výlovu rybníka v Jedovnicích. Někteří CCK členové se při té udalosti, jenom jakoby náhodou, vyskytovali. Že Žako? :-)

Můj stroj absolvoval po renovaci svoji premiéru a tak měl co dělat aby ostatní stíhal. Dokonce se jedna muška, potvůrka, vyskytla, ale s jejím vychytáním mi bleskově pomohl Tom “Mekgajvr“ Svoboda, čímž mu tímto opravdu děkuji!

Nesporně největší výkon dne podal skútrař, který na akci dorazil po ose! z Uherského Brodu se svým, a nutno podotknout, velmi pěkně renovovaným, prasátkem.

Můj zážitek? Byla to opravdu velmi vydařená akce a organizátorům patří velký dík. A příště? Hmmm … no … asi … chvilku … zapřemýšlím… Jestli teď někdo zapochyboval, tak se velmi plete. SAMOZŘJEMĚ, ŽE JEDU OPĚT!

J.K.