Sanitka od ADmodel

Horkou novinkou od firmy ADmodel je Škoda 1202 v provedení sanita. Jak vidíte na přiložených fotografiích, model má velmi realisticky zpracovaný interiér, včetně vybavení. U firmy AD model je samozřejmostí i kvalitní znázornění celého podvozku a motoru vozidla. Jako ostatní modely této řady je i sanita v měřítku 1: 24.

Sanitka od ADmodel

Podle přiloženého návodu celý model zvládne sestavit i průměrně šikovný modelář. Model nevyžaduje žádné velké broušení, tmelení či začišťování neb jednotlivé díly jsou velmi čistě a kvalitně odlité. Výborného výsledku tak dosáhnete i stavbou, jak říkají modeláři, rovnou z krabičky.

Kdo by si přeci jenom sám na stavbu netroufl nebo nemá dost času – může si objednat již hotový model. To ostatně platí pro celou nabídku modelů. Jak stavebnici tak i hotový model je možné objednat rovnou u firmy AD model.

Obohatíte si sbírku a vezmete vítr z plachet internetovým překupníkům, kteří tyto modely nabízejí často za několikanásobek ceny, za kterou je možné je získat.

Kontakt:

  • admodel@centrum.cz
  • tel: 606 765 482

Redakce

Komentáře

  1. Sentešiova Jana říká:

    Dobry vecer. Rada by som sa opytala.ci mi poradite,kde a ako by som mohla zohnat tento model,ci uz ako stavebnicu alebo model auta. Dakujem.

  2. JiriK říká:

    Kontakt na výrobce vč. telefonu je v článku.

  3. Albert říká:

    Další informace lze najít i přímo na webu výrobce: http://veteran-model-skoda.wz.cz ;-)

  4. Sentešiova Jana říká:

    Dobrý deň.CHcem sa opýtať čí sa dajú niekde zohnať modely alebo stavebnice škody 1201 dodávka,sanitka alebo sedan 1:24,octávia((veterán).Abrex slubuje už dva roky 1201,zatiaľ sú to len sľuby.Dakujem.

  5. Jakub Novák říká:

    Dobrý den, chci se zeptat zda je možné si zakoupit model Škoda 1202 sanita? Děkuji za odpověď