IX. Classic Car Weekend

Deváty ročník Classic Car Weekendu, který se konal 21. – 23. 8. 2009, poznamenala totální nepřízeň počasí. Rosničkáři se tentokrát nespletli a slibované přívalové deště opravdu přišly. Bohužel. :cry: I tak se na akci přihlásilo do soutěže 64 posádek! Spolu s auty pořadatelů a kukaček tak byl zaplněn veškerý volný prostor.

IX. Classic Car Weekend
Start ještě proběhl v pohodě, ovšem pak se dostavil silný a vytrvalý déšť. Další soutěžení by tak již nebylo zábavou, proto byla soutěž zrušena a všechny výsledky anulovány. Zrušena byla rovněž planovaná a oblíbená soutěž elegance a pro další program byla nasazena tzv. mokrá varianta. Krásné modelky rozdělily ceny, určené pro vítěze soutěží, losováním jízdních výkazů. Následující oldies párty, s jako obvykle famózními The Fireballs, tak započala o dvě hodiny dříve v jídelně, namísto plánovaného sálu.

Uznání si zaslouží všichni účastníci vodní soutěže, speciálně pak majitelé kabrioletů a hlavně jezdci na motocyklech!!! Poděkování pak zaslouží celý realizační tým za přípravu akce i pohodové zvládnutí vodní zátěžové zkoušky.

Těšíme se na Vás příští rok, ve snad opět slunečném počasí.

Organizační vébor CCK Brno