Vzpomínkové dny MHD v Brně

Nostalgicky deštivá neděle

Chci se s Váma podělit o jeden nedělní zážitek. Začalo to tak, že po raním probuzení kouknu z okna a vidím, že docela pěkně prší. Nakonec mě to nedalo a tak jsem sedl v garáži do své Octavie a vydal se na cestu do Technického muzea.

Vzpomínkové dny MHD v Brně

Skoro jsem ale nedojel, neb jsem při odbočování lapl takovího šmíra, že málem bylo rázem po akci. Po přijetí do muzea jsme seřadili autíčka pěkně vedle sebe a šli se schovat před deštěm. Čas jsme využili k prohlídce, takže jsme si krásně prošli celou expozicí.

Okolo 12:00 jsme za doprovodu policie vyrazili  směrem na Dominikánské náměstí. Tam už bylo nachystaný parkoviště a firma, která bleskurychle po zaparkování aut prostor hezky ohraničila, takže naše stroje byly pěkně v bezpečí. No a my měli spoustu času. Tak jsem ho využil a pochutnal jsem si na dobrým klobásku který se prodávaly na Svoboďáku. A co tam najednou vidím … starý busy a šaliny, takže hurá tam!

Když se blížím k RTO-čku, zjišťuju, že ho kočíruje můj kamarád, co mě s busy kdysi zaučoval, takže jsem měl dost času v buse posedět a vše si důkladně prohlídnout.

Vzpomínkové dny MHD v Brně

Škoda jen, že nám to počasí nevyšlo. Myslím, že se sešlo dost pěkných aut, který se rozhodně za sebe stydět nemusí. No nakonec posuďte Vy samotní. Fotky mluví za sebe.

Poděkování

Zvláštní poděkování patří  sl. Dykové za perfektní organizaci celé akce a také naší policii za krásný doprovod.

Baryk